Cautare

67816 de rezultate pentru "baiatul care sa aruncat de pe podul vii din pitesti" (6.32 secunde)
Premierul Marcel Ciolacu a reactionat printr-un mesaj postat pe Twitter dupa ce guvernatorul prorus al regiunii Herson a amenintat ca rusii vor arunca in aer podul Galati-Giurgiulesti care face legatura dintre Romania si Moldova spunand ca astfel de declaratii care vizeaza Romania, aliat al NATO, sunt inacceptabile.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Printre problemele abordate au fost si cele legate de stadiul pregatirilor pentru deschiderea sezonului estival. Sefii serviciilor deconcentrate implicate au dat asigurari ca pana pe 19 aprilie, vor fi incheiate pregatirile care vizeaza amenajarea plajelor, dar si cele pentru fluidizarea circulatiei.
Grupul spaniol de constructii Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) a fost desemnat de Bulgaria pentru a construi podul Vidin-Calafat, transmite Reuters. Valoarea contractului este de 99,95 milioane de euro. ... Lucrarile de constructii vor debuta in mai, urmand sa fie incheiate in 2010, potrivit termenilor contractului.
Proiectul podului de peste Dunare dintre Calafat si Vidin va fi oprit in cazul in care Comisia Europeana nu accepta prelungirea termenului de finantare a lucrarilor, astfel incat constructia sa poata fi incheiata pana in iunie 2011, spune premierul bulgar, Boiko Borisov.
Mijloacele de transport in comun vor circula pe benzi special destinate lor, pe Bd. ... Carol I potrivit unui studiu comandat de Primaria Capitalei. Benzi unice pentru RATB vor fi amenajate si pe strazile Occidentului si Gh Manu, dar si itre Bd.
Podul de la Lutca, de peste raul Siret, din comuna Sagna, s-a prabusit, la doar 9 luni dupa ce a fost repus in circulatie, in urma unor reparatii. Doua masini care circulau pe acest pod au cazut cu tot cu soferi in momentul prabusirii.
Doi soferi se aflau pe pod in momentul incidentului, iar unul dintre ei a ajuns la spital cu rani. In apropierea podului se mai afla si o turma cu oi in momentul prabusirii, iar 20 de dintre ele au fost ranite, dintre care multe au murit.
La nivelul Primariei municipiului Satu Mare vor fi initiate in zilele urmatoare demersurile pentru aprobarea documentatiei privind lucrarile de reparatie capitala a podului Golescu.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
Dupa sase luni de haos in trafic din cauza inchiderii Podului Grant din Capitala, lucrarile de reparatii sunt aproape finalizate si se circula din nou, atat cu masina cat si cu tramvaiul 41.
Ministerul Transporturilor si Comunicatiilor din Bulgaria a invitat mai multe consortii din Germania, Olanda, Spania, Franta, Bulgaria si Austria la licitatia pentru construirea celui de-al doilea pod peste Dunare.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Compania Nationala de Administrare a Drumurilor Nationale din Romania (CNADNR) a semnat doua contracte cu finantare externa, atribuite prin licitatie deschisa, cu firma Billfinger Berger Baugesellschaft m.b.H in valoare totala de 12.691.992 euro, fara TVA, a anuntat institutia.
Ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, a anuntat miercuri in cadrul unui forum ca cel de-al doilea pod peste Dunare, Vidin-Calafat, urmeaza sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2012, anunta Novinite.
Podul provizoriu de la Milisauti, judetul Suceava, a inceput sa se prabuseasca, la nici patru luni de la inaugurare. O bucata din asfalt de aproape doi metri s-a desprins dupa ce debitul raului Suceava a crescut.
O echipa a CNAIR va supraveghea lucrarile la podul de la Braila si se va asigura ca vor fi gata la timp. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat ca a primit asigurari de la constructor ca lucrarile se vor termina anul acesta in decembrie.
Podul Crimeei a fost construit de partenerul de judo a lui Putin, Arkadi Rotenberg. Acesta traverseaza stramtoarea Kreci si separa Marea Azov de Marea Neagra. Podul a fost inaugurat cu mare fast in 2018 chiar de presedintele rus.
Podul Fundeni, la un pas de prabusire | Nu a fost reparat niciodata de la inaugurarea de acum 43 de ani
google-analytics.com